Mobile Menu

Binära optioner Brokerjämförelse

Bästa brokern för binära optionerBinära optioner är en relativt ny produkt. Det finns dock redan många mäklare och nu fler och fler nya mäklare i binära optioner kommer in på marknaden. Skäl nog att kontrollera leverantören och att genomgår dem en detaljerad genomgång.

Resultaten av vår testrapport och mäklare jämförelse kan du läsa på respektive mäklare recension. Vi försöker att vara så objektiv som möjligt, vilket inte alltid är så lätt – men vi tror att vi har lyckats bra. Som en handlare har du ju mycket individuella behov och därför är en lämplig mäklare för dig inte nödvändigtvis en bra mäklare för en annan. Vi hoppas att vi kan hjälpa dig med välja din mäklare med våra mäklare-testrapporter.

Bästa brokern för binära optioner

BrokeröversiktAndraÖppna konto
IQ Option
www.iqoption.com
min. deposition: €10
avkastning: till 85%
försäkring: valfri (*)
min. handelsbelopp: €1
Demokonto: Ja
Plattform:: IQ Option
Egenheter: återbetalning
garanteras
IQ Option recension
Anmäla nu >>
Banc de Swiss
www.bdswiss.com
min. deposition: €100
avkastning: till 85%
försäkring: valfri (*)
min. handelsbelopp: €5
Demokonto: Nej
Plattform:: SpotOption
Egenheter: Option-Builder
BDSwiss recension
Anmäla nu >>
24Option
www.24option.com
min. deposition: €250
avkastning: fino all'89%
försäkring: "Buy Back"
min. handelsbelopp: $24
Demokonto: Ja
Plattform:: Tech
Egenheter: mobil version
24Option recension
Anmäla nu >>

RISK WARNING: YOUR CAPITAL MIGHT BE AT RISK

Att jämföra mäklare är inte så enkelt och som ni kan se ovan, tittade vi på olika kriterier. Viktigast tyckte vi var deposition, återbetalningar, och möjlighet att in- och utbetala. Eftersom många binära optioner mäklare är liknande, har vi lagt stor vikt vid de små men avgörande skillnaderna. En mobil version för websidan t.ex. kan vara praktiskt för många handlare. Denna funktion hittade vi hos 24Option och vårt testteam är överens att detta inte bör vara ett undantag, men måste vara standard. Binära optionen bjuder en bra möjlighet för att handla med mobiltelefonen.

Gör en jämförelse innan du öppnar ett Handelskonto

Innan du öppnar ett konto hos en mäklare och få din första erfarenhet, informera dig noggrant i alla fall på förhand om detta mäklare uppfyller dina idéer som handlare. Att jämföra olika mäklare är mycket viktigt för att kunna möta dina individuella behov med. Läs för säkerhetskull våra recensioner och sen kan du väljer mäklare som passar dig bäst. Vi hoppas att du njuta av jämförelserna, önskar dig ett bra val, lycka och “Happy Trading”.