Mobile Menu

AnyOption recension

AnyOption är en av de äldsta företaget på den unga marknaden för mäklare i binära optioner. Företaget är grundat i Cypern i 2009 och erbjuder både en handelsplattform på tyska, och en kundtjänst på tyska. Det gör AnyOption favorit för många nybörjare på marknaden.

AnyOption är känd för sina nyheter och innovationer. De har t.ex. Nyligen börjat med en ny produkt: ‘Option+“. Option+ är inga vanliga binära optioner, för att du kan sälja optionen tillbaka till mäklare när som helst (även om tidsperioden inte har gått ut än). Detta produkt grep direkt vår interesse och vi ska introducera dessa till er genom ett test.

Anmäla dig nu!
Öppna ett handelskonto här

AnyOption översikt

Grundat: 2009
Plats: Cypern
Språker: Svenska, Tyska, Engelska, Italienska, …
Websida: www.anyoption.com
Min. deposition: €200
min. handelsbelopp: €25
max. handelsbelopp: –
Utbetalning: -80%

Handel, resultat och återbetalning

Hos AnyOption har du möjlighet att inte bara handla med de vanliga “High”/”Low” optioner, men också med “One Touch” optioner. Men det finns mer, en riktig ny och exklusiv produkt: Option+. Med Option+ optioner har du möjlighet att sälja optionen tillbaka till mäklare, även om avklingningstid inte är förbi än. Det spelar ingen roll om du står på vinst eller förlust. Erfarenhet har visat att detta ger dig ännu större flexabilitet när det gäller din risk- och money-management. De underliggande handelsinstrument omfattar alla stora valutapar som råvaror, index och aktier.

För en option “i pengar”, och en annan trade med vinst, får du hos AnyOption mellan 65% och 71% utbetalt. Detta verkar mindre än vi såg hos konkurrenter, men om man jämför lite till då stämmer inte det,: Hos AnyOption får du (i motsats till andra mäklare) 15% ÅTERBETALNING GARANTERAS för VARJE TRADE MED FÖRLUST. Därmed har AnyOption i termer av vinstförväntningar samma villkor som dem andra mäklare.

Användning och funktioner i programvaran

AnyOption-plattform är väl genomtänkt och enkelt att använda. Som vanlig med binära optioner är plattformen en online tradingsprogram och då är det inte nödvändigt att installera en softwareprogram. Det som verkligen sticker ut, är att man kan ser fyra stycken optioner samtidigt i diagrammer. Detta är mycket praktiskt när man vill ha koll på flera optioner och valutapar..

En mycket användbar funktion är “Roll Forward” funktionen. Med den funktion kan du flytta tidsutgången bakåt, om du tror det ska ge dig mer vinst. Då är du även flexibel i tid.
Tack vare deras enkelhet, är ‘mobil’ handel, med din mobiltelefon, mycket lätt med binära optioner. AnyOption har gjort det mycket enkelt för handlare: Egna APPs för Apple iPhone och Android som du kan använda. Därmed kan du titta på dina optioner även om du är på väg, och du kan också fortsätta handeln. Med Android-telefonen i vårt test har vi haft mycket bra erfarenheter.

En annan plus i vårt test är SMS-servicen som är kost fri. Om du köper en binära option över $100 eller mer, då får du fri information per sms om handelsutgången.

Insättning och utbetalning

AnyOption erbjuder många enkla och bekväma möjligheter att insätta eller utbetala din Handelskapital. Förrutom vanliga kreditkort, banköverföring och direktöverföring systemet från EPS, kan du också använda Ukash och vår rekommendation “Skrill”. eWallet-leverantören PayPal är ingen möjlighet här än tyvärr.

Service och kundtjänst

AnyOption kundtjänsten hjälper och stöder dig varje vardag. Du kan använda den populären Live-Chat, mejla eller ringa servicetelefonen (kostfritt)

Översikt för AnyOption

AnyOption är en av de mest erfaren binära-optioner-mäklare. Och det visas direkt hos företaget från Cypern, allt går smidigt och du känner dig väl omhändertagen som handlare. Med nya innovationer ställer AnyOption varje gång riktmärke för branschen ett steg högre. Möjligheten att handla ‘on the way’ med mobiltelefonen, gjorde oss direkt inspirerad. AnyOptien bjuder sina kunder därför på en App för både Iphone och Android. Och vad skulle passa bättre till detta än den kostnadsfria SMS-tjänst AnyOption bjuder på.

Fördelar

  • Återbetalning är garanterad
  • Option+
  • “Roll Forward” funktion
  • SMS-Service

Nackdelar

  • ingen VIP-programm
  • kundtjänst bara på vardagar

till AnyOption websida >>