Mobile Menu

BDSwiss recension

„BDSwiss“ är en newcomer under binära optioner mäklare och därmed fortfarande ett absolut tips. Speciellt för handlare som talar tyska är BDSwiss intressant, eftersom det finns ett kontor i Frankfurt som driver en kundtjänst på tyska som använder utmärkt software från SpotOption, i motsats till de andra mäklare. Detta används också av Bbinary exempelviss – hos BDSwiss har du fördelen att kunna öppna ett konto med lägre minsta insättning.

“BDSwiss” (Banc de Swiss) har uppnått goda resultat i vårt test och mäklaren är en av våra bästa rekommendationer. På grund av den tyska högkvarteret, är företaget särskilt intressant för handlare från den tyskspråkiga världen.

Anmäla dig nu!
Öppna ett handelskonto här

BDSwiss översikt

Grundat: 2012
Plats: Cypern, kontor i Tyskland
Språker: Svenska, Tyska, Engelska, Italienska
Websida: www.bdswiss.com
Min. deposition: €100 – €250
min. handelsbelopp: €5 (60 sec), €25 (Digital)
max. handelsbelopp: €1.500
Utbetalning: -85%

Handel, resultat och återbetalning

Hos “BDSwiss” finns det många möjligheter: du kan handla med mer än 170 olika tillgångar! Förutom aktier och index, kan du satsa även på valutor och råvaror. Enligt vår erfarenhet finns det hos dem för varje handlare en rätt tillgångsslag. Tidsalternativer är standardalternativen: 60 sekunder, 15 minuter, 30 minuter, 1 timme eller tills slutet av varje handelsdag.

Nden unga mäklare erbjuder naturligtvis också olika typer av optioner. Förutom den klassiska binära “hög” – / “låga” alternativ, kan du också handla med touch-alternativer. Dessutom erbjuder denna plattform den unika funktionen av Option-Builder. Med Option-Builder kan du “montera” alternativ baserat på dina egna idéer och handla. För professionella handlare finns inga begränsningar.

Per handeln du vann, får du upp till 85% av vinsten betalas ut. Självklart kan du också försäkra dig mot förlust, eftersom med Option-Builder har du alla möjligheter.

Användning och funktioner i programvaran

Plattformen från “BDSwiss” är pålitlig och mycket snabb. Det är en webbaserad applikation och krävs därför inte hämtning och installation av extern mjukvara. Dels har den fördelen att den fungerar oberoende av operativsystem, och andra fördelar är att de mindre erfarna datoranvändare omedelbart kan börja handla. För att garantera absolut säkerhet är alla datatransaktioner med en 256-bitars SSL-kryptering skyddat.

Avancerade och professionella handlare kommer att inspireras av handelsplattformen: Trots en regelbunden och ganska enkelt översikt, har marknadsprofis också möjlighet att använda en mer detaljerad yta med massor av ytterligare information. Med hjälp av “Traders Choice Bar” kan du se när som helst hur andra handlare har placerats i detta alternativ.

Dessutom finns det redan ovan nämnts “Option-Builder”. Därmed kan du skapa dina egna optioner och perioden, resultat-/riskförhållande … valfri. Så här fungerar det:

1. välja basvärde
2. bestämma perioden
3. bestämma resultat-/riskförhållande
4. välja Call eller Put
5. ange beloppet

Testa Option-Builder här >>

Insättningar och uttag

“BDSwiss” handelskontot, kan du ladda enkelt via banköverföring, Visa eller MasterCard. Överföringar kan du snabbt och enkelt göra från en tysk konto och ditt handelskapital brukar krediteras inom 48 timmar på din handelskonto. Utbetalningar kommer att verifieras inom 2 arbetsdagar och sedan överfört. Observera att det kan ta upp till 7 dagar tills pengarna kommer på ditt bankkonto.

Minsta insättning är € 250 för en banköverföring eller bara € 100 med en deposition från ett kreditkort. Alla utbetalningar på ditt kreditkort eller en månatlig en betalning till ditt bankkonto, är gratis.

Uppdatering: “BDSwiss” erbjuder nu Skrill (förut Moneybookers) som en praktisk deposition- eller utbetalning funktion. Skrill är den ledande leverantören av digitala och eWallet betalningslösningar – i alla fall är Skrill värt ett test.

Erfarenheter med BDSwiss VIP-programmet och bonus

För närvarande finns det inga bonusprogram för insättningar på BDSwiss.

Service och kundtjänst

Vår kompetenta support hjälper dig dagligen från klockan 9.00 till klockan 21.00 CET. Du kan nå dem per telefon, Live-Chat, Skype eller mejl.

Översikt av BDSwiss i översikt

„BDSwiss“ är för närvarande en mycket ung mäklare, men skiner i vårt test med många innovationer och en utmärkt kundtjänst på tyska. “Option-Builder” är verkligen inspirerande, då med detta funktion alla möjligheter är möjliga, och funktionen är inte (som hos andra mäklare) bunden till stora fastställda mål. “BDSwiss” kan vi rekommendera för fullt.

till BDSwiss websida >>