Mobile Menu

Recension av IQOption

IQOptions är en av de mest intressanta handelsplatformerna för binära optioner just nu. Det beror delvis på plattformen själv, som är mycket användarvänlig och innehåller mycket bra och användbart material, men även på att man kan få väldigt bra bonusar hos denna mäklare, inklusive bonusar som passar dem som vill starta i en lite mindre skala, vilket är fullt förståeligt om man är ny hos dem. Dessutom kan man handla med 77 olika tillgångar, och givetvis finns möjligheten att testa programvaran och plattformen gratis innan man bestämmer sig för om man vill handla på sajten eller inte.

IQOption översikt

Grundat: 2012
Plats: Cypern
Språker: Svenska, Tyska, Engelska, Italienska, …
Websida: www.iqoption.com
Min. deposition: €10
min. handelsbelopp: €1
max. handelsbelopp: –
Utbetalning: -85%

Några andra fördelar med IQOption är bland annat:

 • Att man kan välja mellan väldigt många insättnings- och uttagsmetoder, från olika kreditkort som VISA och Mastercard till Skrill, banköverföring, PayPal, LiqPay, Yandex Money, Webmoney och många andra.
 • Att alla uttag hanteras snabbt. Du kan därför förvänta dig att få pengar du tar ut inom 1 till 3 bankdagar. VIP kunder kan dessutom göra uttag ännu snabbare!
 • Att den minsta summan som behövs för att börja handla är mycket låg, bara 1 dollar, vilket är lägst i branschen. Detta gör att IQOptions framför allt passar bra för alla nybörjare som inte känner sig helt bekväma med att börja handla med stora summor med en gång!
 • De många smarta funktionerna som gör detta med binära optioner lättare att lära sig som finns på sajten. Bland annat kan man i realtid se hur priserna förändras, det finns även en teknisk analys panel samt möjlighet at använda olika tabeller och sajten ger dig även statistik gällande hur andra handlat samt förslag på bra affärer just nu, för att bara nämna några exempel.
 • Att IQOption även har en app som kan laddas ned för att handla med binära optioner när och var som helst. Många tycker att denna app är klart bäst i branschen!
 • Att man vunnit många priser genom åren, från olika branschorganisationer. Det är därför inte bara vi eller IQOptions själva som påstår att de är bra, experter på området tycker likadant!
 • Att de har en licens från EU landet Cypern för sin verksamhet. Man kan därför känna sig säker på att deras verksamhet övervakas och kollas upp från officiellt håll, vilket förstås är jättebra.

Många uppskattar dessutom att IQOptions upplägg i allmänhet inte är det som vi är vana vid att se i branschen. Sajten lockar oss därför inte till att bli rika snabbt, med bilder på sedelbuntar, snygga brudar och lyxbilar, utan ger ett mer seriöst intryck, mer likt det man kanske är van vid från aktiehandelns värld och liknande. Det är därför tydligt att IQOptions vänder sig till en helt annan målgrupp än ”bli rik snabbt” sajterna, vilket vi ser som positivt.

Man kan kontakta IQOptions kundtjänst via telefon (dock inte via ett svenskt telefonnummer) samt via mail på sajten. Vi testade kundtjänsten för att se deras responstid och för att testa deras professionalitet lite. Vi måste efter att ha gjort detta säga att vi blev positivt överraskade! IQOptions kundtjänst håller nämligen mycket hög klass, trots att man kanske inte har allra flest antal olika kontaktvägar att välja mellan i branschen.

Positiva omdömen för IQOption

Genom att Googla IQOptions och recensioner av dem är det dessutom lätt att se att de redan varit igång rätt länge men mestadels har mycket positiva omdömen och att folk skriver mycket bra saker om dem. Det rör sig därför helt klart om en mäklare och en plattform med ett mycket bra rykte rakt av, vilket man inte kan säga om alla andra konkurrenter de har. Med andra ord är det inte bara vi som imponeras av IQOptions, många andra har gjort det före oss med!

Fördelar:

 • Högst betygsatta handelsapplikationen
 • 10€ är minsta insättningen
 • 24/7 kundtjänst

Nackdelar:

 • Turneringar gör att mäklaren ser inte seriöst ut
 • För mycket på webbsidan som har inget att göra med optionshandel

General Risk Warning: The financial products offered by the company carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose

Speak Your Mind

*