Mobile Menu

Passerade Testen: Keplero Holdings Ltd (Banc de Swiss) seriöst och ingen fusk!

På de finansiella marknaderna är försäljningar gjord av biljoner euro och binäroptionshandel blir större och större. Ett ökande antal mäklare som är specialiserade på nischmarknaden för binära optioner kommer att finnas var som helst, och då är det inte förvånande att det finns några mäklare bland de många företager som vill öka deras vinst med medel som inte är riktiga – i vissa fall även bedrägliga medel!

Idag vill vi kolla lite närmare på “Banc de Swiss” och få svar på frågan: Är “Banc de Swiss” seriös eller rip off och bluff? Mäklaren, som grundades 2012, är specialiserat på den tyska marknaden och gick snabbt uppåt efter starten (och är fortfarande framgångsrik). I alla fall i den tyskspråkiga världen är “Banc de Swiss” (inte att förväxla med den ”Bank de Swiss”) just nu nummer ett. Bäst börja vi med företaget som står bakom “schweiziskt märke”: Keplero Holdings Ltd.

Vem och vad är Keplero Holdings Ltd?

Huvudkontoret av Keplero Holdings Ltd står i soliga Cypern, samt var de flesta andra mäklare är situerade.

KEPLERO HOLDINGS LTD
THEMISTOKLI DERVI 41, HAWAII TOWER
7TH FLOOR, OFFICE 708
Nicosia, 1066
Cyprus, mer information

Många människor i den tyska världen misstror automatiskt företag som inte är baserade i Tyskland. Inte bara i den finansiella sektorn har detta dock vanligtvis skattemässiga skäl.

För alla som fortfarande tycker att det är en “NO-GO”, har vi goda nyheter: Keplero Holding Ltd. har nu också ett kontor i Tyskland:

Keplero Holding Ltd.
Mainzer Landstrasse 47
60329 Frankfurt

Med ett huvudkontor i Tyskland är “Banc de Swiss” alltså automatiskt mer tillförlitlig än andra mäklare. Vi tror med rätta att “Banc de schweiziska” inte kan undvika tyska lagen.

Slutsats: Godkänd

Reglering och licensiering

I oreglerade plattformar är det efter eget gottfinnande mäklaren själv, att hålla kundernas pengar i separata förvaltningskonton, som det skulle vara fallet om det var reglerande. Dessutom är pengartransaktioner inte övervakat av en oberoende “tredje” parti.

Tyvärr finns det hittills inte en mäklare i binära optioner som är riktigt licensierat. Orsak: Det var inte förrän 03 Maj 2012 att “Cypern Securities and Exchange Commission” (CySEC) beslutade att skärpa villkoren i hanteringen av mäklare i binära optioner och infördes obligatorisk licensiering och kontroll. Alltså är CySEC EU: s första myndighet som reglerar handel i binära optioner.

„Banc de Swiss“ är en av de första mäklare som fick en sådan licens och är därmed den första som frivilligt har reglerad sig själv. Om företaget verkligen skulle vara intresserad i att tjäna pengar på ett inte lagligt sätt för att ha möjligheten att lura kunderna, då skulle de inte ha tagit regleringen och mäklaren skulle förmodligen snarare börja affärer på Caymanöarna eller andra utländska paradiser.

Slutsats: Godkänd

Handla säkert

Mottot av “Banc de schweiziska” är: handla enkelt och säkert. Ingen tvekan om tydlig struktur av handelsplattformen och hur enkelt det är att använda. Även produkten binära optioner imponerar med sin enkelhet och därmed är “Easy Action” helt riktigt.

Hur ser det ut med säkerheten, alltså ’Handla säkert”. Även här får „Banc de Swiss“ många poäng.

  • Keplero Holdings Ltd. har ett kontor i Tyskland – 1:0
  • „Banc de Swiss“ licenserades sig frivilligt – 2:0
  • Alla datatransaktioner är SSL kodade – 3:0

Slutsats: Godkänd

Slutsats: Serïost mäklare, ingen bedrägeri –passerade testen

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att “Banc de schweiziska” är ett seriöst företag. Varför det ibland gäller anklagelser om bedrägerier, kan vi egentligen bara förklara att vissa handlare inte förstår vad till exempel bonusvillkoren betyder.

Andra förstår inte varför de måste skicka mäklaren en kopia av sitt pass som bevis på identitet och en kopia av en finansieringsöversikt som en bekräftelse på sin hemadress.
Det finns dock tydliga rättsliga bestämmelser som måste följas som mäklare, och här är det tydligt förhindrad av konvertering av svarta pengar. Så om du inte kan acceptera det, eller ens vill rena dina smutsiga pengar, då bör du avse från handeln i binära optioner – att anklaga mäklaren är ingen lösning.

Allt vi kan säga är att även medan de diskuterar om bedrägeri hos Banc de Swiss, för närvarande är de tyska mäklare en av de största företag efter en explosiv start, och var inte alls känt på finansiella marknaden i början av 2012. Av en bluff på Banc de Swiss har vi inte funnit några bevis i våra tester.

Sammanfattningsvis är “Banc de Swiss” och Keplero Holdings Ltd. en av våra främsta rekommendationer. Mer information hittar du i vår recension om Banc de Swiss.