Mobile Menu

Binära aktier optioner

Binära aktier optionerMånga människor vet inte mycket om börshandeln och ekonomiskt turbulenta tider bidrar inte särskilt mycket till en positiv syn på handeln. Även om aktier är en av de populäraste investeringsformerna i Tyskland, så är den totala andelen fortfarande relativt låg. De vinstmöjligheter som finns, är dock mycket intressant och inte många privata investerare vill missa dem. Om du vill vara med i aktiehandel, är det absolut nödvändigt att bekanta sig med egenskaperna hos marknaden och att kolla upp kursen regelbundet.

Det är möjligt att handla aktier med binära optioner. Enkelheten i den finansiella produkt erbjuder en mycket enklare introduktion till ämnet och en direkt investering i aktiebrevet. Med binära optioner behöver du nämligen inte oroa dig för den riktiga sluttiden och risken att dina stopp utlöses på grund av den höga volatilitet av enskilda aktier uteslutas. Med binära optioner är det bara att satsa på prisutvecklingen och därmed är din riktiga bedömning av kursen det ända som är viktig.

Aktien-marknaden

När du köper aktier så köper du aktier i ett bolag. Handeln sker via börser och prisutvecklingen regleras främst av utbud och efterfrågan. Den klassiska börsen är den så kallade parketthandeln. Där finner man aktiemäklare som prutar för de bästa priser för sina kunder. Det händer mer och mer att det finns datorbörser. Till exempel en i Tyskland som är en handelssystem som heter Xetra. De funkar automatisk och en ’fysisk närvaro’ är inte nödvändigt längre. De viktigaste handelsplatser i världen är New York, London, Tokyo och börsen i Frankfurt. Vikten av mindre handelsplatser i tillväxtmarknader (Emerging Markets) ska öka starkt i framtiden.

Binära optioner i aktiehandeln

Problemen med att handla enskilda aktier är oftast volatiliteten. En erfaren handlare placerar oftast stopps för att vara säker över sin position. Eftersom volatiliteten är så hög händer det ofta att de här stopps blir utlösta och handlare blir kastat ifrån marknaden.
Detta kan inte hända om du handlar aktier med binära optioner.

Eftersom du bara satsar på kursutvecklingen i den underliggande tillgången, i detta fall en aktie, kan du inte kastas ut ifrån marknaden. Du behöver säkert inte sätta någon stopp för att vara säker över positionen. Du vet redan på förhand hur mycket vinsten eller potentiella risken är och du kan beräkna din satsning.

Hur du handlar med aktie-optioner

För att handla med binära aktie-optioner rekommenderar vi mäklaren ’’IQ Option’’ . Detta innovativa företaget har en tydlig och enkel att använda plattform.

Handla aktie-optioner hos IQ Option just nu >>