Mobile Menu

Binära guld optioner

I tider av kris är det mer och mer människor som ’flyr’ till fasta värden. Guld spelar nu en central roll och är den ’’trygga hamnen’’ för många investerare som vill skydda sig mot inflationen. Värdet av guld är nämligen väldigt resistent, även om det kan bedra i den vanliga jämförelsen med flyktiga pengar. Blir inte förvirrad just nu, utan kolla på det här exemplet : 100 år sedan kunde du köpa väldigt mycket med en uns guld och idag är det fortfarande så.

Det är också möjligt att handla guld med binära optioner. Med den nya finansiella produkter är det väldigt enkel och lätt att lära sig. I motsats till futuresmarknaden, där guldet brukar handlas, behöver du med binära optioner varken många tusentals euro, eller specialkunskaper för att kunna klara av futuresmarknadens terminologi. Binära optioner är för alla väldigt lätt och är den idealiska produkten för att kunna investera i guld.

Guldmarknaden

Binära guld optionerDet uppskattas att det har befordrats mer än 160.000 ton sällsynta ädelmetaller under loppet av mänsklighetens historia. Den ’’US Geological Society’’ uppskattar återstående reserven (i 2011) på ungefär 55.000 ton.

Guld har i motsatts till silver en relativ liten industriell betydelse. Endast 12% av totala produktionen behandlas på detta sätt. En tredjedel går till produktionen av göt och mynt och resten bearbetas till smycken.

Efterfrågan på guld har på geografiskt sätt flyttat från väst till öst i de senaste 30 år. I 1980 var det i Nordamerika och Europa, nu är det främst i Ostasien och Indien (följd av Kina) där fysiskt guld är uppskattat. I början av 2012 fanns det i Indien en nedgång i efterfrågan eftersom staten fördubblade importtullarna, fast fortsatte progressiv lust att köpa.

Binära optioner i guldhandeln

Binära optioner är särskilt lämpliga för att investera i guld. Du kan redan med en liten startkapital (redan med $10 insättning kan du öppna en handelskonto hos mäklare IQOption) börja handla och lära dig några praktiska kunskaper. Dessutom gör funktionen hos binära optioner det lätt att handla och det blir enkel att förstå. I huvudsak är det bara att försöka förutsäga riktningen av prisutvecklingen av guld innan löptiden går ut. Har du rätt, du får du till exempel 75% vinst hos OptionBit.

Hur du handlar med guldoptioner

Egentligen har alla stora mäklare guldoptioner för binära optioner i programmet. Vi rekommenderar för både nybörjare och proffs mäklaren ’’IQ Option’’.

Handla nu guldoptioner hos IQ Option!