Mobile Menu

Binära silver optioner

Silver, som är guldets lillebror, blir mer och mer populär. Detta är ingen tillfällighet, eftersom silver används i många industrier, i motsats till guld. Man kan undra sig följande fråga: ’’Är silver det nya guld?’’

Även om vi inte ännu är där så länge, så är det många investerare som ser silver som en alternativ investeringsmöjlighet och en investering som är kris-säker. Däremot är det självklart intressant att de flesta mäklare för binära optioner erbjuder deras kunder möjligheten för att kunna köpa silver och för att kunna handla med silver.

Silvermarknaden

Binära silver optionerDen mest viktigaste silverproducent är Nord-och Sydamerika. Särskilt värt att nämna är Peru, som täcker omkring 30% av hela världsproduktionen, eftersom det finns så många ädelmetaller där.

Silver har i motsats till guld en högre industriell betydelse. Den lätt formbara metall har en hög elektrisk ledningsförmåga, en stor termisk ledningsförmåga och dessutom goda optiska reflektionsegenskaper.

Den stigande efterfrågan beror främst på elektroteknik, elektromekanik, bilbranschen, luft- och rymdindustrin och eldistribution sektorn. Men också för vattenrening i den blomstrande solarenergiindustrin kan man inte längre tänka bort silver.

Den vita ädelmetallen är inte ens så vanligt som du tror: Det finns i världen ungefär 5 gånger mer guld än silver! Därför skulle det inte vara konstigt om silver bekämpas mest i framtiden. Det är Kina och Indien som är då viktigaste faktoren. De båda ostasiatiska stater har över två och en halv miljard invånare och efterfrågan på silver blir större och större. Särskilt i Kina blomstrar solarindustrin och silver spelar en mycket viktig roll. Man kan alltså räkna med en stigande pris av råvaror och det skulle inte vara en överraskning om silver skulle överträffa guld i framtiden.

Binära optioner i silverhandeln

Med binära optioner är det också möjligt att handla silver. Med den ’’digitala handelsinstrumenten’’ är det ännu lättare. Det ända du behöver är en bra känsla för prisutvecklingen av silver och du får satsa på en binär Call-option eller en binär Put-option. Du satsar på en Call-option när du tror att priset kommer att höja. Om du tror att priset ska falla, då köper du en Put-option. Binära optioner har en löptid och har du rätt när löptiden går ut, då har du gjort 75% vinst. Det spelar ingen roll om silverpriset har stigit (fallit) 50 cent eller 10 dollar. Det ända som räknas är att du har rätt med riktningen av prisutvecklingen.

Hur du handlar med silveroptioner

Det är väldigt lätt att handla med silveroptioner på den översiktliga plattformen av mäklaren ’’IQ Option’’. Vad väntar du på?

Handla nu silveroptioner hos IQ Option!