Mobile Menu

Binäre optioner demokonto

När du börjar med att handla, då är en binära-optioner-demokonto bästa valen. Därmed har du möjligheten att öva handeln med låtsaspengar och att utveckla eller förbättra dina handelsstrategier. Vi rekommenderar inte bara nybörjare för att starta en demokonto, utan också professionella handlare. Grunden är väldigt lätt: handelsplattformerna är likadant, fast det finns skillnader mellan funktioner och driften. Binära optioner är lätt att hantera, det tar lite tid att vänja sig men med varje ny programvara och övergången till en annan webbapplikation.

Vi rekommenderar alla att börja med en Demokonto, sanningen är: det finns inte många mäklare som låter dig handlar med låtsaspengar. Demokonton kan påverka prestationen i hela systemet och ’’äter’’ mycket minne och mäklarens system är inte konstruerad för det. Dessutom har naturligtvis låtsaspengar-handlare frågor för supporten och det behövs ytterligare resurser. Av dessa skäl är det tyvärr många binära-option-mäklare som inte vill vara med på demokontor eller låtsaspengarkontor.

Demo möjlighet 1: IQ Option

En annan möjlighet är mäklaren IQ Option. Där finns det en riktig demokonto, som är obegränsad tillgängligt. Nackdelen: Den brittiska mäklaren är inte tillgänglig på tyska än. När du kan engelska mycket väl, så är IQ Option en bra alternativ. Det är också väldigt intressant att de här mäklaren har en egen oberoende plattform, som kan i motsats till andra mäklare bjuda på mycket mer funktioner, som till exempel en bättre Charting-verktyg och valfria löptider av optioner.

Öppna här en gratis Demokonto hos IQ Option >>

Demo möjlighet 2: OptionBit

OptionBit är bäst för tysktalande handlare, eftersom den här mäklaren har en tysktalande support, som är 17 timmar per dag tillgänglig. Demokonton måste låsas av OptionBits support. Tyvärr finns det en hake: OptionBits Demo är bara tillgänglig i 24 timmar.

Öppna här en gratis Demokonto hos OptionBit >>