Mobile Menu

Handelsplattformen och software

De handelsplattformerna där anslutningen till binäre optioner grundar sig, är väl genomtänkt och lätt att använda. Du behöver inte ladda ner någon software, eftersom lösningar är webbaserad. Därmed är applikationerna inte beroende av plattformen och lätt att använda. Några plattformar stödjer också handeln med mobilen.

Binära optioner handelsplattform

Binära optioner handelsplattform

Vid alla plattformar är det möjligt att genomföra olika handelsstrategier med motsvarande optioner. Som val finns det ’’High’’/’’Low’’-optioner, ’’Touch’’-optioner och ’’Range’’-eller ’’Boundary’’-optioner, som handlaren kan placera på olika underliggande investeringar. Det ger en mängd olika möjligheter i handeln med binära optioner.

Tradologicplattformen

Plattformen av TradoLogic är hos många binära optioner mäklare i användning. Där finns det många kända namn som OptionBit och OptionXP. Plattformen stödjer tre olika handelsstrategier (digital, touch och range) och handlaren kan handla med valutor (Forex-optioner) råvaror, index och aktier.

TradoLogics plattformen bjuder många fördelar för handeln med binära optioner. Handlaren har bland annat möjligheten att stänga en option i förtid. Om en option är ’’In the money’’ och priset faller, kursen går alltså emot det som handlaren har satsat på, då kan positionen stängas och då kan man vara säker av (en del av) vinsten. Den här funktionen kallas ’’Take profit’’. En annan funktion, som är inte självklart hos andra plattformar, är den så kallade ’’Rollover’’. Därmed kan man förlänga löptiden av optionen.

Naturligtvis refererar TradoLogic kursinformationen från en av de mest säkraste och mest korrekta källor: Reuters.

OptionFair (Tech) plattformen

Handelsplattformen av OptionFair är utbredd och mycket populär. Företaget utvecklar inte bara plattformen, utan erbjuder också själv en egen binära optioner mäklare. Förutom OptionFair är det också 24Option och Optionsclick som erbjuder denna handelskonsolen.

OptionFairs handelskonsolen är webbaserad och sticker ut genom sin tydliga och puristiska design. Mer avancerade handlare hittar genom ’’Range’’-optioner och ’’Touch’’-optioner tillräckliga möjligheter för att genomföra sina handelsstrategier på många sätt.

SpotOption plattformen

Handelsplattformen av SpotOption hittar du hos kända binäre optioner mäklare som ’’Banc de Swiss’’, ’’Banc de Binary’’ eller ’’TradeRush’’ i användning. Det är inte en tillfällighet: plattformen är utrustad med många innovativa funktioner, det utvecklas kontinuerligt och gör handeln med binära optioner väldigt enkel.

SpotOption började med utvecklingen av handelsplattformen redan i 2008. Dataanslutningen till Reuters och andra leverantörer garanterar kontinuerligt uppdaterade kurser.

I huvudfönstret av handelskonsolen kan handlaren välja mellan de olika instrumenter: aktier, valutor, index, råvaror. Det finns också ett fönster för utvalda optioner och optioner som handlas mest.

Option-builder

’’Option-buildern’’ är en special funktion för mer erfarna handlare. Men denna option skapar du dina egna optioner utifrån dina egna behov . Optionshandlare kan välja löptiden och vinst/risken-förhållanden fritt och därmed anpassa optionshandeln till sina egna handelsstil.

One-Touch

Förutom ’’High’’/’’Low’’-optioner kan en handlare på SpotOption plattformen också handla med ’’One-Touch’’-optioner. Denna avancerade produkt är lite svårare att hantera, eftersom det inte bara är riktningen av priset som måste förutsägas, utan också är det meningen att priset måste överstiga eller understiga en viss nivå – beroende på om man väljer en ’’One-Touch-Call’’ eller en ’’One-Put-Call’’. Den högre risken belönas med en högre vinst på upp till 100% mer.

60-sekonder-optioner

För alla kort tid handlare och scalpare: Med den 60-sekonder-optioner kan du handla optioner med en mindre löptid. Bara en minut kan avgöra skillnaden mellan vinst eller förlust.

ProTrader

För professionella handlare erbjuder SpotOption plattformen en egen kolloption. Man gör inte bara mer omfattande analyser, utan med ett tränat öga kan man förutse trenden lättare.

Mobil handel med mobilen

Binära optioner är väldigt enkel och snabbt att handla, och är därför ideal att handla när man till exempel är på väg. Spotoptions plattformen stödjer smartphones och så blir det väldigt enkel och komfortabel att handla.

SpotOptions plattform på mobilen

SpotOptions plattform på mobilen