Mobile Menu

Inledning: Vad är binära optioner?

Binära optioner är enkla, moderna och mycket snabba instrument för handel. Över genomsnittet prestationer är möjlig eftersom vinnande trader ersätts av många mäklare med hög utbetalning. Det bästa med binära optioner är dess enkelhet. Som “binära” i namnet antyder, är allt reducerad till endast två möjligheter: antingen prishöjning eller prisfall. Har du förutsett trenden rätt till utgången av optionen, då vinner du upp till 85% av din insats. På grund av denna användarvänlighet är binära optioner  mycket lämpliga  för erfarna handlare och nybörjare.

Bästa Brokern för binära Optioner

BrokeröversiktAndraÖppna konto
IQ Option
www.iqoption.com
min. deposition: €10
avkastning: till 85%
försäkring: valfri (*)
min. handelsbelopp: €1
Demokonto: Ja
Plattform:: IQ Option
Egenheter: återbetalning
garanteras
IQ Option recension
Anmäla nu >>
Banc de Swiss
www.bdswiss.com
min. deposition: €100
avkastning: till 85%
försäkring: valfri (*)
min. handelsbelopp: €5
Demokonto: Nej
Plattform:: SpotOption
Egenheter: Option-Builder
BDSwiss recension
Anmäla nu >>
24Option
www.24option.com
min. deposition: €250
avkastning: fino all'89%
försäkring: "Buy Back"
min. handelsbelopp: $24
Demokonto: Ja
Plattform:: Tech
Egenheter: mobil version
24Option recension
Anmäla nu >>

RISK WARNING: YOUR CAPITAL MIGHT BE AT RISK

Handeln med binära optioner kan vara snabb – mycket snabb: med mycket kortfristiga produkter (upp till 60 sekunder) är detta instrumenten en form av spänning och kanske möjlighet till en rikare framtid. För dem som vill det långsammare, finns det också produkter med en löptid upp till en månad.

Hur fungerar binära optioner

Att handla med binära optioner är mycket lätt att lära sig. Därmed är dem särskilt intressanta för de som är nybörjare . Så här fungerar det:

  • Välj underliggande tillgång (valutor, guld, olja, …)
  • Tidsfönster (minuter, timmar, veckor, månader)
  • Välj investering
  • Ställ in på “prishöjning” eller “prisfall”

Om du tror att priset ska gå upp, då väljer du en köpoption. Om du tror att priset ska gå ner, då är det bäst att välja en säljoption.

Binära optioner handla enkelt

Binära optioner handla enkelt

Med binära optioner du kan handla nästan alla möjliga tillgångar. Detta är möjligt eftersom du inte verkligt köper tillgångarna, men bara en satsning på prisrörelserna. Detta är mycket enkelt och om du har en bra känsla för prisutvecklingen, då kan du tjäna mycket pengar med binära optioner.

Alla respekterade mäklare erbjuder ett mycket stort urval av alternativ. Oavsett om du föredrar råvaror eller valutor eller kanske föredrar att förlita sig på den underliggande aktien eller indexet – inga problem. Med binära optioner har du valet och får du också välja mellan många olika tidsramar: till exempel en månads alternativ för de mer konservativa investerare eller 60-sekunders alternativ för risktagandet handlare.

Läs mer

  • När du köper binära optioner, köper du inte en riktig tillgång. Det skiljer binära optioner från konventionella optioner, eftersom då du faktiskt få den underliggande tillgången av dina optioner efter marknaden stängdes.
  • Med köpet av binära optioner lägger du ett sats på prisutvecklingen av underliggande värde (tillgångar).
  • Detta har den stora fördelen att du vet exakt risken och den potentiella resultat.
  • Fokusen ligger enbart på frågan om priset stiger eller faller. Hur stort prisutvecklingen är, är inte relevant. Om du äger en köpoption, spelar det ingen roll om priset på en poäng eller en hundra poäng högre stängs. Du vinner i båda fallen. Vice versa gäller för säljoptioner.

Som ni säkert redan insett, är den stora fördelen med binära optioner deras enkla hantering. Om du redan har erfarenhet på Forex marknaden, då är binära optioner exakt din grej. Om du inte har någon erfarenhet, då är binära optioner det enklaste sättet att komma in i spännande värld av handel.

Läs mer om testvinnare av vår stora brokertests >>