Mobile Menu

Binära optioner strategier

På nätet finns det flera hundratal, eller tusental olika handelsstrategier. Sanningen är dock att endast ett fåtal av dem funktionerar bra och många kan ge mer långsiktiga problem än att de hjälper. Att utveckla en hållbar och effektiv strategi är inte lätt. Det krävs disciplin, uthållighet och, inte minst, en solid grundläggande kunskap.

Binära optioner är idag en av de mest lönsammaste och bästa sätten för privata investerare att handla på de finansiella marknaderna. Dock finns det en sak som man inte får glömma: Det finns ingen magisk formel för snabb framgång. Ändå finns det alltid tre principer som framgångsrika affärsmän har gemensamma:

  • Framgångsrika handlare följer enkla metoder.
  • Framgångsrika handlare kan kontrollera sina känslor.
  • Framgångsrika handlare är professionella och disciplinerade.

Binära optioner strategierDet största misstaget som många handlare gör, är nästan säkert den här: de tror att marknaden är mycket mer komplicerad än den egentligen är. De mest framgångsrika affärsmän håller sig till mycket enkla regler. Du kanske har hört termen “KISS”. KISS betyder ungefär “keep it simple stupid”, dvs på svenska, att hålla saker så enkelt som möjligt. Och det är receptet som de bästa valutahandlare följer på de finansiella marknaderna.

Ett annat problem som många nya handlare på marknaden har, är (emotionell) oförmåga att hantera förluster. Du måste lära dig (eller stå ut med) att förlusterna är en del av spelet. Ingen kan alltid vinna. Det finns till exempel framgångsrika Forex-handlare som har mer affärer som de förlorar än att de vinner. Ändå är den totala prestandan mycket, mycket bra, eftersom resultaten av handel de vann, överstiger de som gick till förlust. Om du har dina känslor mer och mer under kontroll, och när du blir medveten om dina känslor mer och mer, är allt redo för ett framgångsrikt handelsliv.

Sista egenskapen för en framgångsrik handlare, är självdisciplin. Om du vill bli en bra handlare, och det antar vi, då måste du arbeta hårt för att kunna nå ditt mål. Det finns inget annat sätt.

Trading systemer för binära optionen

Många handlare har någon gång haft lite tur och goda vinster, men de ger pengarna snart tillbaka till marknaden. Det är mycket ofta att du saknar självdisciplin, emotionell kontroll och ett bra handelsystem. Egentligen är handelssystem eller tradingsystem definitivt inte det rätta ord. GLÖM ALLA MEKANISKA HANDELSSYSTEMER. Ett mekaniskt handelssystem ger dig inte flexibiliteten du behöver för att bli varaktig framgångsrik på marknaderna. Det är bättre att tala om en metod. Några handelsregler som kommer att spegla DIN vision av marknaden.

Binaraoptionerhandel.com vill hjälpa dig att utveckla dina egna handelsregler och din egen handelsmetod – din individuella perspektiv på marknaden. Vi delar vår erfarenhet och kunskap med följande mål: Oavsett om du är nybörjare i handeln eller redan avancerad handlare, vi vill att du toppar. Men du bör veta dessa två saker:

  • Du blir inte rik med binära optioner på en dag.
  • Utan konsekvent Money-Managment (vilken är mycket enkelt med binära optioner), kan även den bästa strategi eller metod inte hjälpa dig att bli framgångsrik.

De flesta av våra strategier bygger på “Price Action”, det betyder en analys av den verkliga prisutvecklingen. I huvudsak analyserar vi trender och provar att utnyttja små counter-trend rörelser i stöd och motstånd för att komma in på marknaden. Denna metod användas också av de mest framgångsrika finansiella institutioner.