Mobile Menu

10 tips för lyckad handel med binära optioner

Handeln i binära optioner är lätt att lära sig. Men det betyder inte att det är mycket lätt att skaffa dig lönsamma vinster med denna nya finansiella produkter. För att kunna bli en framgångsrik handlare, krävs det mycket kunskaper om marknaden, uthållighet och disciplin. Binära optioner är derivator.

Idag kommer vi att ge dig några tips så att du kan komma ett steg högre med din handel i binära optioner.

Tips 1: Disciplinerad Money-Management

Först den viktigaste tipsen. Utan disciplinerad Money-Management är det omöjligt att göra varaktiga och permanenta vinster. Riskera inte mer än 5% av din handelskapital per handel, och försök inte att kompensera dina förluster så snart som möjligt med högra insatser på nästa handeln. Då kan det bara bli värre, efter kort eller lång tid.

Tips 2: Handla i 1-timma-optioner

60-sekunders-optioner är utan tvång mycket spännande, men egentligen händer det bara om tur eller otur (förutom några undantag i mycket speciella marknadssituationer). Det är omöjligt att förutsäga kursutvecklingen på så kort tid med sannolikheten av de 65% till 70% som du behöver. Satsa bara på optioner av en timma, eller optioner med längre löptider.

Tips 3: Handla endast om du är känslomässigt balanserad

Hur du mår, visar sig i hur du handlar. Ditt mål bör vara bra balanserad och avslappnad när du handlar. Om du har problem som du tar med dig till handeln, då är allt inställd på att förlora.

Tips 4: Ta en paus när du har förlorad en handel

Om du förlorar en handel, då är det viktig att du inte tänker på det hela tiden, men att du frigör din huvud så att du kan koncentrera dig på aktuelle marknadssituationen istället. Men det är en lång väg till dess, och därför bör du börja med en paus varje gång du förlorar en handel. Obs: Även en vinst kan påverka dig känslomässigt och påverka dina val i handel (…) –till riskfyllt beteende till exempel.

Tips 5: Skriv en dagbok om dina trades

För att kunna lyckas med handeln i binära optioner, är det mycket viktig att lära av dina misstag och om möjlig, inte göra ett misstag en annan gång. Varje misstag kostar dig pengar och de pengarna kan du inte använda till nästa handel. Om du förlorar 30%, måste du vinna 50% för att komma tillbaka på beloppet du hade innan.

En handelsdagbok är en av de bästa sätt för att kunna hitta dina fel i din handel. Skriv ner för varje transaktion: ingångspris och tid, varför du satsade på den, resultat och även bakgrundsinformation, t.ex. om du har bråkat med nån innan du handlade. Om du läser regelbundet dina poster i dagboken, kommer du att hitta mönster för dina fel, som du kan korrigera och sedan kan du även förbättra dina resultat i framtiden.

Börja handla med binära optioner hos IQ Option

Tips 6: Känn marknaden du handlar på

Du bör inte handla i valutor, om du har ingen aning om valutor. Informera dig om vad påverkar växelkurser. Samma sak gäller för aktier och råvaror.

Sen bör du veta vad som pågår i världen, i ekonomiska området och siffror om företager och mycket mer. Nuförtiden är marknader mycket sårbara, oförutsägbara och instabila. Läs i alla fall Non-Farm-Payrolls (data av amerikanska arbetsmarknaden månadsvis varje första fredag).

Tips 7: Använd en extern Charttool

Mäklare i binära optioner finns för att placera dina beställningar på marknaden. Men en användbar program för charter erbjuder ingen leverantör. Chartern på plattformen finns bara för att kunna få en snabb överblick på siffrorna.

Om du verkligen vill analysera diagrammen, då behöver du en extern charttool. På internet kan du hitta en hel del utmärkta gratis alternativ, som t.ex. FreeStockCharts.com.

Tips 8: Fortsätt att utbilda dig

Om du vill få vinst på din handel, måste du hålla dina kunskaper uppdaterade och expandera dem. Handeln i binära optioner är fortfarande mycket ung, men det finns redan några bra resurser som du kan använda. Bra böcker på tyska finns tyvärr inte än.

Tips 9: Läs bonusvillkoren

Vissa mäklare i binära optioner erbjuder en insättningsbonus på din första insättning. Informera först om bonusvillkoren innan du bestämmer att lösa in den. Naturligtvis är dessa inte gratis pengar, du måste investera en visst belopp i handeln innan du kan fritt förfoga över bonusen.

Tips 10: Handla med mobiltelefonen

Om du är på väg och om du inte vill missa en viss händelse på marknaden, eller satsa på den, då är det ingen problem med binära optioner. Många mäklare i binära optioner erbjuder apps till Iphone och Android så att du kan handla när som helst, och var som helst.