Mobile Menu

Binära optioner – Allvarlig eller bedrägeri och oärlig?

Binära optioner handel kan vara mycket lukrativ för både själva handlare och mäklarhusen. I den finansiella sektorn är det oftast mycket pengar, och var mycket pengar är inblandade, finns tyvärr en eller två som är inte ärliga. Därför bör du vara försiktig även i handeln i binära optioner och inte skicka pengarna till varje företag du hittar. Använd de mest kända mäklare i branschen.

På bloggar och i bloggar skrivs det mycket om bedrägeri och oärlig handel. Till exempel: “AnyOption bedrägeri” eller “24Option oärliga”, “är OptionBit seriöst?” och även “Banc de Swiss” inte helt okej heller. På denna punkt vill vi ange att den stora majoriteten av beskyllningar är obefogad, särskilt mot de större företagen. I allmänhet är det så att man bara skriver på forumen när man har upplevt en negativt upplevelse med en mäklare. Kunder som är nöjda bryr sig oftast inte om att publicera sina erfarenheter med binärbroker. Den negativa erfarenheter av vissa kunder kan hänföras i de flesta fall till: okunnighet hos handlare runt insättningsbonusen.

Är bonusvillkoren en bluff?

Binära optioner - Allvarlig eller bedrägeri och oärlig?Många mäklare erbjuder dig en bonus över din första insättning på ditt handelskonto. Denna bonus är normaltvis mellan 20% och 100% av din insättning och är övre avgränsat. Hos Optionbit börjar det till exempel med 20% vid en insättning av $500. Du får $100 i bonus krediterat. Men Banc de Binary ger dig även 100% bonus på en insättning av $ 2,501.

Du kan acceptera bonusen, men det är ingen kräv. I allmänhet bör du avse från bonusen, om du inte är säker på att kan uppfylla kraven. Ja, precis: En bonus låter som fria pengar, men det är det inte. Du måste uppfylla vissa krav innan du verkligen har rätt till pengarna. Läs då alltid noga genom bonusvillkoren innan du accepterar den, så att det inte finns möjlighet för obehagliga överraskningar. Beräkna och kalkylera hur lång tid det kommer ta att uppfylla kraven till bonusen. Igen, för att upprepa: För de flesta handlare, speciellt för de flesta nybörjare i handeln, är det bättre att avstå bonusen.

För de flesta handlare, speciellt för de flesta nybörjare i handeln, är det bättre att avstå bonusen.

Här är en kort översikt över kraven som man normaltvis måste uppfylla när de accepterar en bonus:

  • Bonuspengarna är omedelbart tillgänglig för handel. Du kan naturligtvis inte få dem utbetalt direkt. Bonusen måste bli upplåst!
  • För att upplåsa bonusen behöver du genomföra 30-40 gånger bonusbeloppet hos mäklaren.
  • Du får inte ta ut insättningen du fick bonusbeloppet för. Om du gör det, förlorar du bonusen.

Exempel på ett bedrägeri påstående:

På ett handelsforum kom nyligen följande anklagelser om bedrägeri till språket. En oerfaren handlare gjorde en insättning av 600 euro hos en känd mäklare och bestämde sig att ta 200 euro bonusen. Detta fick han omedelbart krediterat på sitt handelskonto och han började med handeln. Så han hade 800 euro tillgängliga för att göra handel med.

Handlaren var fortfarande mycket oerfaren på marknaderna och förlorade inom några veckor €500 av sin insättning. Så han hade €300 kvar på sitt konto och ville ta ut detta tidigt, redan innan bonusvillkoren var uppfyllda.

Naturligtvis förnekade mäklaren att betala dessa 300 € till honom, i de 300 € fanns 200 Euro bonus som tidigare hade krediterats till handlaren. Kunden hade därför endast rätt till utbetalning av € 100, detta verkade mycket orättvist och därför anklagade han mäklaren för bedrägeri på en handelsforum på nätet.

Du måste därför förstå mycket tydligt att du har inte rätt till bonusen förrän du har uppfyllt omsättningskraven. Ovanstående fall är dock tydlig: näringsidkaren själv har betalat 600 €, förlorade 500, så han har bara € 100 tillgängligt för utbetalning.

Det är verkligen irriterande när du kör vinster och tar utbetalt tidigt. Om du skulle anmäla dig hos en mäklare, och du gör en insättning av 1000 euro, då kan du ta anspråk på en bonus av 500 euro. Villkoret är 40-faldig volym av bonusen satsat på handeln . Så du måste satsa € 20.000, innan du kan ta ut bonusen. Med satsning av 100 euro per handel, blir det 200 trades totalt. Skulle du göra handel fyra gånger om dagen, då tar det 10 veckor för att upplåsa bonusen. Efter 50 trades tappar du lusten för handeln. Du konstaterar att det snabbt blir rutin och det skiljer sig inte riktig från alla andra jobb om man tar handeln seriöst. Men du har i alla fall fördubblat din insats och har 2500 euro på handelskontot, inklusive bonusen. Så du väljer att utbetala. Observera: Om du utbetalar dig själv nu, dock innan du har uppfylld bonusvillkoren, förlorar du både bonus och vinster du har uppnått med hjälp av bonuskapitalet.

Om du tar utbetalt innan du har uppfylld bonusvillkoren, förlorar du både bonus och vinster du har uppnått med hjälp av bonus kapitalet.

Du bör bara välja en bonus om du har tillräckligt med tid att handla och investera tid för att handla med. Om du bara vill försöka handla, då är det mycket osannolikt att du någonsin kommer att uppfylla bonuskraven. I så fall är det bättre att avse från bonuserbjudanden.

Hur hittar jag en seriös mäklare?

Som nämnts ovan är de flesta anklagelser om bedrägeri felaktiga och beror det oftast på okunnighet hos dem som är nybörjare i handeln. Ändå, naturligtvis finns även i denna bransch vissa som är inte okej. Leta därför mycket innan du väljer en mäklare, och ge ditt förtroende till ett företag som är väl känt och som har ett stort antal kunder.

Här är en kort av de mest ansedda mäklare i binära optioner.