Mobile Menu

Bli rik med binära optioner

Rikedom och välbefinnande är några av de naturliga behoven av många människor. Och egentligen finns det ingen fel i det, när man är rädd till exempel, då är det aldrig möjlig att utnyttja potentialen eller utvecklas för fullo i arbetet. För att bli framgångsrik, måste du i alla fall veta vad din mål är. Många människor begränsar sig själva redan i sina tankar och det leder faktiskt till en begränsning i verkligheten. Men framför allt ska du lämna tanken att du måste konkurrera med någonting.

Rikedom ses flesta gånger väldigt ensidig och endast i samband med pengar och materiella varor. Till slut är det ett abstrakt begrepp som innehåller allt som berikar ditt liv: Pengar, familj, utbildning, …

Här ska vi berätta mer om materiella sidan av rikedom och om man kan skapa ett materiellt välstånd med handeln i binära optioner.

Kan man bli rik med binära optioner?

Visst kan man bli rik med binära optioner på ett materiellt sätt. Troligtvis är det inte att man blir rik med handeln i binära optioner, eftersom du måste ha viljan och uthållighet för att kunna handla intensivt. ’Inlärningskurvan’ tar mycket tid och det tar även flera år till, innan man kan handla med mycket goda vinster på en längre termin. Som allt i livet, kräver handeln en hel del självdisciplin med. När du kommer på punkten att du vet allt du bör veta och du har utvecklad en bra känsla för marknaden, då visar sig att det var bra att ha investerat så mycket tid och arbete i handelskarriären. Men det är en mycket lång väg till mästerskapet och egentligen kan man aldrig uppnå det – även en Usain Bolt kan fortfarande förbättra sig (annars skulle han inte ha tränat så hårt).

Bli rik med binära optionerMen det är inte nödvändigt att vara bästa handlaren på marknaden för att kunna tjäna miljoner i handeln. Med lite ambition och hårt arbete borde alla kunna lyckas att bygga kunskaper och nödvändig självdisciplin, så att de kan skapa en bra extra inkomst med handeln i binära optioner. Dessutom är de finansiella marknaderna roligt när man förstår grunderna och anslutningarna. Då är man inte längre så beroende av opinionsbildning i medier och kan man bilda sig en egen uppfattning.

Ett litet exempel: Du har lite erfarenhet med handeln i binära optioner och du har utvecklad en mycket bra känsla för marknaden. Din handelskapital är 1.000 Euro och du sätter 50 Euro per handel. Detta är 5% av den tillgängliga handelskapital och därmed ser riskhanteringen bra ut- så länge du handlar med bra handelsdisciplin är du fortfarande i ett säkert område. Din träffsäkerhet är nu ca 2/3. Per handel som du vinner får du 80% av vinsten utbetalt – för handel du förlorar finns det inga återbetalningar.

Förväntade vinst per Handel = ( 2/3 * 0,8 * €50) – ( 1/3 * €50) ~ 10 Euro

Om du skulle handla två gånger om dagen på 20 dagar i månaden, då har du en extra inkomst av 400 Euro. Okej, 400 euro är inte alls miljoner, men ändå är detta en bra extra inkomst. Du kan också använda de 400 euro för att utveckla din handelskapital. Din procentuelle satsning förblir detsamma som förut, men dina totala satsningar och vinster ska växa på grund av utnyttjande av compoundingeffekten.