Mobile Menu

Böcker om binära optioner

Böcker om binära optionerLåt oss vara ärliga: Det finns inte många böcker om Handeln med binära optioner. Särskilt på tyska ser det mörkt ut i detta området. Därför rekommenderar vi att läsa om taktiker och strategier i böcker om allmänna handel.

Böcker på tyska

En mycket bra bok om handel och börshandel som är verkligt lämpligt för nybörjare till teknisk analysen, är “Das große Buch der Markttechnik” av Michael Voigt. Voigt är en erfaren handlare, seminarieledare och författare. Han behandlar i sin bok marknad tekniska handelsstrategi. Han kombinerar facklitteratur med novell, varigenom läsaren alltid ser praktiska användningen. Naturligtvis får man inte förvänta sig stora mirakler och man blir säkert ingen mästarhandlare övernatt. Det krävs mycket övning innan du kan använda alla begrepp och koncepter i praktiken.

Böcker på engelska

På engelska finns det några speciella böcker om binära optioner. Vår mening är att ”Binary Options” av Hamish Raw är verkligen mycket läsvärt.

Som alla goda böcker om handeln, är boken riktig dyr med nästan 100 Euro för inbundna versionen. Om du är en Kindle-ägare, kan du göra en mycket billagare digital nedladdning. Raw behandlar i sin bok ’’Binary options’’ många detaljerade strategier som t.ex. Range-Bets, Eachway-Bets, One-Touch, No-Touch och även säkring av One-Touch-Bets i bara 250 sidor. Dessutom behandlar han Greeks mycket detaljerad (Greeks är partiella derivatoren av Black-och-Scholes-formeln för optionspriser). För alla som är intresserade och har bra kunskaper om engelska, är ”Binary Options” en stor rekommendation.