Mobile Menu

Handel i binära optioner med mobiltelefonen

Binära optioner är den idealiska produkten för handel med mobilen. Vissa mäklare erbjuder faktiskt redan denna spännande alternativ. Där kan du handla binära optioner när som helst och var som helst – om du nu befinner dig hemma, på arbetet, i caféet eller på tåget, möjligheterna är oändliga. Med den senaste generationen av smartphones från Android och iPhone, har du den perfekta verktygen för tekniska analysen och tillgång till ditt handelskonto alltid med dig- allt i beredskap vid 6 × 11 centimeter i fickan.

SpotOptions plattform på mobilen

SpotOptions plattform på mobilen

Varför ska du någonsin återvända till konventionella och lite gammalmodiga handeln med datorn? Den mobila handeln med mobiltelefonen har många fördelar, men det finns vissa nackdelar med som du bör titta på närmare.

Fördelar av mobil handeln i binära optioner

  • Flexibilitet: där mobilen har mottagning, kan du också handla binära optioner. Du är inte längre bunden till en statisk dator och du slippar att leta efter ett internetcafé om du är utomhus. Öppna en handel i en taxi och stänga den i restaurangen. Ingenting kan vara enklare än så.
  • Ett handelskonto: Många binära optioner mäklare erbjuder redan möjligheten av mobil handel. Du behöver inte öppna ett nytt konto.
  • Övning på demokontot: Är du inte trött på att alltid bara spela “Angry Birds”? Öppna ett demo-konto och öva dina handelsfärdigheter på väg.
  • Marknadsanalys: Naturligtvis är skärmen på din smartphone mycket mindre än på datorn. Ändå är programvaran mycket användarvänlig och du kan göra en hel del av analyser på väg.
  • Rörlighet: Mobiltelefonen är alltid med dig och alltid redo för användning. Det överträffar även bärbara datorer när det gäller batteritid. 

Nackdelar av mobil handeln i binära optioner

  • Problem med mottagningen: Ibland, om du till exempel reser med tåg, kan mottagningen bli dåligt. Sedan är mottagningen du har inte alltid lika bra. Problem med mottagning kan inte bara leda till frustration, men också till förluster i så fall.
  • Brist på exekveringstid: mobila applikationer är mestadels baserade på applikationer till datorer: Men även om du får funktionaliteten av en PC-version, får du inte jämt lika samma prestanda som med en PC.
  • Ytterligare kostnader: Beroende på vilket avtal du har med din mobiloperatör, är dataöverföringen på Internet eventuellt förbunden med ytterligare kostnader. Ta reda på det med din leverantör.

Apps: Där kan du handla med iPhone, Android eller Blackberry

Även om det finns vissa nackdelar för handeln med mobiltelefonen, vinner fördelarna här för att handla i binära optioner. iPhone, Android eller BlackBerry, med mobila apps från mäklaren har du alltid och överallt koll på saker.

Vår rekommendation för mobil handel med binära optioner, är mäklare AnyOption. Företaget erbjuder en iPhone och Android app. Kontrollera din position på väg – inga problem hos Anyoption.