Mobile Menu

Martingale med binära optioner

Eftersom binära optioner innebär ett riskmoment är det vettigt för alla som handlar med dem att vara försiktiga med de handelsmetoder de använder sig av. Det är dock viktigt att påpeka att det inte finns någon handelsmetod som gör att man är garanterad vinst varje gång, för att förutspå detta med säkerhet varje gång är en omöjlighet. Vad som däremot finns är metoder som fungerar väldigt ofta, och dessa kan den som handlar med binära optioner använda sig av för att minimera riskerna för förluster. För även små ökade vinstmarginaler är alltid bra när det gäller handel av det här slaget.

Martingale systemet känner kanske vissa igen från hasardspelens värld, för där används det t.ex. av roulettspelare. Systemet går ut på att man vill försöka gardera sig mot de förluster man med säkerhet kommer att göra i något skede med hjälp av större vinnande positioner. Detta gör man i praktiken genom att öka investeringen direkt efter att man förlorat, tills en vinnande position gör det möjligt för en att vinna tillbaka alla förluster man råkat ut för.

Efter varje förlust affär: dubbla helt enkelt det du satsade på den förra affären, och skulle du förlora igen, gör det samma, fast då dubblar du den föregående insatsen istället, dvs. den som redan dubblats en gång (den blir då fyrdubbel i förhållande till den första insatsen).

Inte lätt med Martingale

Eftersom man måste räkna med att förlora då och då även när man handlar med binära optioner, använder sig vissa av denna metod även inom de binära optionernas värld, eftersom de anser att de inte kan fortsätta förlora i all evighet. Vi vill inte påstå att denna metod inte fungerar, för dig som funderar på att börja använda dig av den, men vi tycker att det är ytterst viktigt att påpeka att detta är en metod som främst passar för den som har ett stort konto för sin handel. Man kan nämligen råka ut för flera förlustaffärer i rad, och har man då använt sig av Martingale metoden kommer varje förlust att vara större än den förra, vilket kan göra att den med ett litet handelskonto får hela kontot tömt.

Vill man prova Martingale systemet för binära optioner måste man därför vara säker på att man använder sig av en bra handelsstrategi i allmänhet, där vinstaffärer ofta händer. Du bör även fundera noga på hur mycket minus du kan tänka dig att hamna på, för att du ska kunna sluta handla när ditt konto börjar ha för lite medel, om det skulle gå så illa.

Inte för nybörjare

Med anledning av detta är Martingale systemet inte något vi kan rekommendera för nybörjare, utan de som lyckas använda sig av detta system på ett framgångsrikt sätt är i regel personer som handlat med binära optioner redan länge.

I förhållande till Martingale systemet för spel fungerar dock Martingale systemet bättre för binära optioner. Ett rouletthjul har trots allt inget minne, utan vad som händer i det är helt slumpmässigt. Detta betyder att fast man förlorat 15 gånger i rad, finns det inget som säger att sannolikheten för en vinst gång nummer 16, 17 eller 18 är större alls. Finansiella marknader har dock ett minne på ett helt annat vis och deras händelser och trender är lättare att förutspå, så sannolikheten för att Martingale systemet ska fungera är något större i denna värld än i hasardspelens.

Det finns en hel del statistik där ute som många som är intresserade av Martingale systemet kan ta del av, t.ex. statistik från andra handlare som säger att de aldrig förlorat mer än 6 gånger i rad och liknande. Man kan givetvis läsa sådan statistik för att skapa sig en bättre uppfattning om systemet men glöm inte att man måste ta all sådan statistik med en nypa salt. Historien kan vara ett riktmärke, men bör aldrig ses som ett facit. Bara för att något varit på ett visst sätt förr i den finansiella världen, finns det inget som säger att detta inte kan förändras!

Speak Your Mind

*