Mobile Menu

Minsta insättning – vilken är den bästa mäklaren för binära optioner

Minsta insättningNär det gäller minsta depositionen är inte alla överens. Vissa väljer en mäklare bara på grund av lägsta minsta insättningen. De är oftast handlare som vill prova vad handeln är och har ingen erfarenhet med handel. Tyvärr är det i flesta fall de handlare som beslutar frustrerad att handeln är ingenting för dem, allt på finansiella marknaden är manipulerad och att ingen kan tjäna pengar därifrån. Anledningen är enkel: Om du gör en insättning av bara €100, och du satsar minst €25 per handel, då är det slut om du förlorar fyra gånger. Fyra gånger förlust i rad är inte riktig mycket, även de bästa handlare har regelbundet sådana serier. Det är helt enkelt en del av spelet.

Den andra gruppen tittar inte alls på minsta insättningarna. De letar efter en mäklare och tittar på resultatet och säkerheten. Denna grupp har många handlare som är framgångsrik eller på väg att bli framgångsrik. Endast i de mest sällsynta fall lämnar dessa handlare frustrerad och permanent handeln.

Vad behöver jag veta om minsta insättningen?

Egentligen är det mycket enkelt: Minsta insättningen bör styras dig endast om du vill försöka att handla och de €100 är pengar som du kan förlora utan problem. Om €100 är mycket pengar som är mycket viktig för dig, och du väljer en mäklare som erbjuder dig en lägsta insättning av bara €100, då kommer du med mycket säkerhet inte i närheten av bra erfarenheter.

En punkt som är lätt och ofta förbisett är att handeln inte har säkerheter. Det är ett spel med sannolikheter. Som du borde veta, finns det en viss möjlighet att du rollar ’sex’ tre gånger i rad, och det kan hända igen och detsamma gäller för handeln. Förluster i rad är en del av handeln och om man inte har så mycket pengar, eller bortser från grundläggande reglerna för pengar- och riskhantering, då är tiden snart utgått. Per handel bör du satsa max. 5 % av ditt tillgängliga kapital. Om det bara är €100 och minsta satsning per handel är €25, då är det omöjligt. €25 är i vårt exempel 25% av din tillgängliga handelskapital. Det skulle vara galet att riskera så mycket och det är att fråga om problem. €500 skulle vara din kapital på minsta sätt i alla fall.

Vilken mäklare erbjuder de lägsta minsta insättning?

Trots detta har vi valt ut två mäklare åt dig, som har mycket goda minsta insättning villkor:

Första företaget är “IQ Option”. Hos denna mäklare kan du redan öppna ett konto med minsta insättningen av $200. Det bästa med det är att du redan kan satsa på en handel med $10 (istället för $25 hos de flesta mäklare). Så kan du följa 5%-regeln av Money-Managements och stanna på den säkra sidan.

Testa IQ Option med minsta insättning av bara $200 >>

Andra företaget med mycket goda minsta insättning är mäklare “Banc de Swiss”. Där kan du redan öppna en handelskonto med bara €100. Nackdelen: du måste satsa minst €25 per handel och därmed kan du inte uppfylla 5%-regeln av Money-Managements. Men även här finns det en lösning! Detta kallas ”60-sekunders” optioner. Denna nya typ av optioner av “Banc de Swiss” är relativt riskfullt, eftersom löptiden är bara 60 sekunder och man måste verkligen tycka om spänningen. Men om du handlar med de här optioner, då kan du i alla fall uppfylla 5%-regeln på ett optimalt sätt. €5 är precis 5% av €100.

Testa “Banc de Swiss”: Minsta depostion av bara €100 >>